Vipuvoimaa EU:ltaElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

VPS Henkilöstöpalvelu Oy

Kokki

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOKKI

Etsimme asiakasyrityksellemme Iihin KOKKIA. Työtehtäviin sisältyy aamiaisen ja lounaan sekä salaattipöydän valmistusta. Työvuorot voivat sijoittua aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan saakka. Työvuoroja on mahdollista saada joko keikkaluontoisesti tai osa-aikaisesti jopa 90h/3vko.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Alan työkokemus on eduksi mutta sitäkin tärkeämpää on hyvä asenne. Etsimämme henkilö on reipas, palveluhenkinen ja positiivisen asenteen omaava.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15, Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Hae tehtävää oheisen linkin tai kotisivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan.

Hakuaika päättyy: 29.09.2019