Vipuvoimaa EU:ltaElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Matkailuala kehittyy ripeää vauhtia. Lisääntyvät matkailijavirrat ja niiden myötä kasvavat yritykset tarvitsevat uusia innostuneita tekijöitä.

Seuraava MiniMatchmaking järjestetään Oulun matkailufoorumin yhteydessä pe 31.8.2018 klo 10–12 POHTOssa (Vellamontie 12, 90510 Oulu). Nyt rekrytoidaan työntekijöitä erityisesti matkailualalle.

MiniMatchmaking on rekrytointikonsepti, jossa työnantajat ja työnhakijat tapaavat pikatreffeillä. Tilaisuudessa voit keskustella kymmenien työnantajien kanssa ja löytää uuden työpaikan. Käytössä on Brella-verkostoitumistyökalu, jonka kautta voit sopia 15 minuutin tapaamisia työnantajien kanssa. MiniMatchmakingissa voit myös ottaa edustavan CV-valokuvan ilmaiseksi.

MiniMatchmakingiin pääset kätevästi vihreällä Kaarle-bussilla. Nonstop-bussi liikennöi Oulun keskustan ja POHTOn välillä (2 €/suunta). Ensimmäinen bussi lähtee Kuvernöörin pysäkiltä klo 9.45 ja viimeinen POHTOlta klo 12.15. Kaikki tapahtumaan ilmoittautuneet saavat meno-paluulipun ilmaiseksi.

MiniMatchmaking-tilaisuuden jälkeen voit myös jäädä kuuntelemaan Oulun matkailufoorumin puheenvuoroja. Kaarle-bussi kuljettaa matkailufoorumista takaisin Oulun keskustaan klo 15.45.

Tapahtuma on kaikille maksuton.

Tapahtuman järjestävät Työllisyyspalvelut-hanke, Oulun kaupunkiseutu (ESR) ja MatkailuDiili-hanke (ESR) yhteistyössä BusinessOulun, Oulun kauppakamarin, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Vellamontie 12, Oulu, Suomi

Ajo-ohjeet